سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

90/7/23
8:56 ص

خو ش آمدید

.یوزرنیم و پسوردآنتی ویروس نود32 ورژن (5) روزشنبه1390/7/23مهرماه برابر با15اکتبر میلادی 10/15/2011 

NOD32 username and password | ESET NOD32 upgrade ID-2011/ 10 / 15
The new ESET NOD32 EAV (anti-virus software) six activation key / activation code Taobao for just one person, one: 10 
Applicable to the type of ESS / EAV (which is common to upgrade NOD32 ID)
Valid until :2012-01-18

Username: EAV-52440906
Password: eskt8pnks4
Username: EAV-52440907
Password: sxs27fnshh
Username: EAV-52442572
Password: x7d6j8jemt
Username: EAV-52442575
Password: h3k7dutcd4
Username: EAV-52442607
Password: rhc888kcjm
Username: EAV-52444240
Password: 2j8at4j7cx
Username: EAV-52444242
Password: 7786nvuvcs
Username: EAV-52444246
Password: kj8xckfaef
Username: EAV-52444282
Password: vre4t8t45j
Username: EAV-52444284
Password: 5de2n46s6d
Username: EAV-52445775
Password: 4bjxm4hk2t
Username: EAV-52445776
Password: efs6muhsp8


 
EAV that is applicable to the type of ESET NOD32 Antivirus
Valid until :2012-04-16


Username: EAV-52467867
Password: ckan87v6nu
Username: EAV-52467870
Password: dr3bv5jc25
Username: EAV-52467872
Password: 55hmunjrfx
Username: EAV-52169197
Password: 8t2af8j8ku
Userna
em: EAV-52187098
Password: r87fexmxxd
Username: EAV-52244698
Password: fck3aemh6n


90/7/21
10:41 ص

خو ش آمدید

سه نکته طلایی گوگل آنالیتیکز

 

همانگونه که در درس گذشته گفتیم، گوگل آنالیتیکز مانند یک دستگاه رادیولوژی است که هر آنچه در زیر پوست وب سایت شما می گذرد را به نمایش می گذارد. اما قبل از اینکه به سه نکته طلایی گوگل آنالیتیکز بپردازیم، بد نیست نگاهی گذار به اهمیت هدف در مدیریت یک وب سایت را داشته باشیم.

به طور کلی اولین قدم در ایجاد یک وب سایت تعریف یک سری اهداف برای آن است تا براساس آن برنامه ای برای جذب بازدیدکننده ریخته شود. به عنوان مثال اگر شما قصد راه اندازی یک وبلاگ را داشته باشید، آنچه در قدم اول دارای اهمیت است آن است که هدف و زمینه فعالیت وبلاگ شما چیست؟ براساس پاسخ این سوال می توانید مراحل بعدی مانند جذب خواننده و یا گرفتن آگهی را در برنامه بلند مدت وبلاگ خود قرار دهید.

به طور مثال اگر وبلاگ شما در زمینه موسیقی فعالیت می کند، شما باید تمرکز خود را بر روی علاقه مندان به موسیقی و تبلیغات خود را نیز در وب سایت های مرتبط با موسیقی قرار بدهید. به همین دلیل است که تعیین هدف اولیه بسیار مهم است که می تواند تاثیر مستقیمی بر روی میزان مخاطب شما داشته باشد.

اما آنچه را که نباید فراموش کرد آن است که بازدیدکننده زیاد به معنای موفق بودن وب سایت شما نیست و نباید به دلیل داشتن بازدیدکننده بالا فکر کنید که به هدف خود دست پیدا کرده‌اید، زیرا آنچه مهم است رفتار بازدیدکننده در وب سایت شما است که این همان بخش تجزیه و تحلیل وب است و به کمک گوگل آنالیتیکز شما می توانید به خوبی به این فاکتور دست پیدا کنید.

وب سایت شما مانند یک فروشگاه است
برای درک اهمیت تعریف هدف برای یک وب سایت، می توان یک وب سایت را به مغازه ای تشبیه کرد که بازدیدکنندگان آن نقش خریداران را دارند. اگر شما صاحب یک مغازه باشید و بخواهید که مغازه شما از دیگر مغازه ها فروش بیشتری داشته باشد، تنها زیبایی و دکور مغازه نباید برایتان مهم باشد. باید کیفیت اجناس، سرویس دهی و... نیز برای شما مهم و در بالاترین کیفیت ممکن باشد. برای همین باید وب سایت شما نیز تنها زیبا نباشد و دارای محتوا و مطالب جالب و گیرا برای بازدیدکننده باشد تا آنها در دفعات بعد نیز به وب سایت شما سر بزنید.

سه نکته طلایی گوگل آنالیتیکز
1- اطلاعات درست، مهمترین ویژگی گوگل آنالیتیکز
یکی دیگر از مزیت های گوگل آنالیتیکز آن است که اطلاعات دقیق و درستی از وضعیت بازدیدکنندگان وب سایت به شما می دهد. به طوری کلی داشتن اطلاعات نادرست و تصمیم گیری براساس آنها بسیار خطرناک تر از نداشتن اطلاعات است. برای درک بهتر به این مثال توجه کنید:

وب سایت شما روزانه 100 بازدیدکننده دارد که از این تعداد 99 نفر از آنها هیچ کلیکی بر روی تبلیغات نمایش داده شده بر روی وب سایت شما نمی کنند و تنها 1 نفر بر روی هر 100 تبلیغ وب سایت شما کلیک می کند. حال اگر شما تنها به اعداد و ارقام نگاه کنید و به تجزیه و تحلیل آنها نپردازید، خوشحال خواهید بود که به صورت متوسط هر بازدیدکننده بر روی تبلیغات وب سایت شما یک بار کلیک کرده است، اما آیا این نتیجه‌گیری درست است؟

به کمک گوگل آنالیتیکز شما می توانید به جزییات و رفتار بازدیدکنندگان خود دست پیدا کنید و متوجه مواردی مانند مثال بالا شوید تا در تصمیم گیری های خود دچار خطا نشوید و میزان خطا را به حداقل میزان ممکن کاهش دهید. پس همواره این را به خاطر داشته باشید که اعداد بدون تجزیه و تحلیل ممکن است شما را به راه کج و نادرست هدایت کنند.

2- تقسیم بندی قدرتمند، شاهکار گوگل آنالیتیکز
یکی از امکانات فوق العاده کاربردی گوگل آنالیتیکز تقسیم بندی های مختلف است که به شما اطلاعات ارزشمندی از بازدیدکنندگان وب سایت شما می دهد و علاوه بر آن این امکان یکی از اولین گام ها در تجزیه و تحلیل صحیح است.

به عنوان مثال به کمک گوگل آنالیتیکز می توان فهمید که بازدیدکنندگان از کدام کشور و شهر جهان به وب سایت شما مراجعه کرده اند، از چه مرورگری استفاده می کنند، از چه سیستم عاملی استفاده می کنند، کیفیت مانیتور آنها چگونه است، از طریق چه موتورهای جستجویی به وب سایت شما مراجعه کرده اند، از طریق چه کلمات کلیدی (Keywords) به وب سایت شما رسیده اند، از چه نوع اینترنتی (دیال آپ، پر سرعت و...) استفاده می کنند و هزاران بخش دیگر.

در این دوره آموزشی ما تنها به قسمت های مهم خواهیم پرداخت و کشف دیگر قسمت ها را بر عهده شما خواهیم گذاشت.

3- مقایسه آمار توسط گوگل آنالیتیکز، روشی بهتر برای درک آمار
یکی از قابلیت های دیگر و جذاب گوگل آنالیتیکز مقایسه دقیق آمار بدست آمده از وب سایت شماست. برای درک اهمیت این قابلیت بد نیست مثالی بزنیم. به جدول زیر توجه کنید:

مرجع بازدیدکنندگان درصد بازدیدکنندگان مفید تعداد کل بازدیدکنندگان
google.com 24.90? 9120
yahoo.com 75.1? 35

اگر تنها به درصد بازدیدکنندگان (ستون وسط) توجه کنیم، احتمالا خواهید گفت که اکثر بازدیدکنندگان از طریق موتور جستجوی یاهو به وب سایت شما مراجعه کرده اند، اما اگر به تعداد کل بازدیدکنندگان (ستون سمت چپ) نگاه کنید و براساس آن درصد بازدیدکنندگان مفید را محاسبه کنید خواهید دید که بیشتر بازدیدکنندگان از طریق موتور جستجوی گوگل به وب سایت شما مراجعه کرده اند، چرا؟ زیرا 2270 بازدیدکننده مفید از گوگل آمده اند و تنها 26 نفر از یاهو!

به همین دلیل می توان به اهمیت مقایسه آمار پی برد و اینکه تنها نگاه کردن به درصدها و مقایسه نکردن آنها باعث می شود که در برخی موارد اطلاعات کاملا متفاوتی نصیب شما بشود!

گوگل آنالیتیکز دقیقا همین کار را به صورت رایگان برای شما انجام می دهد و با تجزیه و تحلیل داده های بدست آمده از وب سایت شما، اطلاعات دقیقی را در اختیار شما می گذارد که براساس آن می توانید برای رسیدن به اهداف کوتاه و بلند مدت وب سایت خود برنامه ریزی کنید.

در پایان این درس بد نیست یک بار دیگر به این نکته اشاره شود که بازدیدکننده زیاد به معنای موفقیت یک وب سایت نیست و نباید تنها براساس یک مشت عدد در مورد موفقیت و عدم موفقیت یک وب سایت تصمیم گیری کرد، بلکه فاکتورهای مختلفی وجود دارند که تمامی آنها را می توان به صورت رایگان و در یک مکان به نام گوگل آنالیتیکز در دست داشت.

 


90/7/21
9:36 ص

جیمیل

مدیریت کارها با استفاده از جیمیل
تا اینجا نکات زیادی در مورد ایمیل آموخته اید. بخش زیادی از آنها برای مدیریت بهتر کارها و امور روزانه بود. اما جیمیل برای داشتن یک زندگی منظم تر ساخته شده است. بنابراین به وسیله ابزارهایش به شما کمک می کند تا کارهای روزانه را هم با آن مدیریت و سازماندهی کنید. منظور از کارهای روزانه می تواند هر چیزی باشد. هر یک از ما در طول روز کارهای مختلفی را انجام می دهیم. هر چقدر بهتر بتوانیم کارهای روزانه و برنامه های بلند مدت مان را مدیریت کنیم احتمال موفق شدن در مسیر مورد نظر بیشتر خواهد بود. اما برای استفاده از سیستم های مدیریت کار، نیاز نیست حتما اهداف بزرگی داشته باشید و مسوولیت های بزرگ به عهده تان باشد. هر کسی با استفاده از این روش ها می تواند تاثیر فوق العاده آنها را مشاهده کند.
به کلمه «کار» یا «تسک - Task» دقت کنید. در این درس آن را زیاد می شنوید. کار می تواند هر چیزی باشد. برای مثال امروز باید برای خرید بیرون بروید. لیست خرید شما شامل: تخم مرغ، خمیردندان و سیب زمینی، «کارهایی» است که باید انجام بدهید. خواندن فصل سوم کتاب درسی ریاضی هم یک کار محسوب می شود. در این درس می خواهیم به طور خلاصه بگوییم که چگونه می توان از جیمیل و امکانات اش برای مدیریت «کارها» استفاده کرد.
دو شیوه برای استفاده از جیمیل جهت مدیریت کارها وجود دارد که هر یک مزایا، معایب و طرفداران خود را دارد. یکی استفاده از فیلترها و لیبل های جیمیل برای لیست کردن کارها است و روش جدیدتر، گزینه Tasks در جیمیل است که به صورت جداگانه می توانید به مدیریت کارهایتان بپردازید.
استفاده از امکان Tasks جیمیل برای سازماندهی کارها
جیمیل مدتی است که گزینه ای به نام Tasks را به منوی سمت چپ خود در زیر لینک Inbox اضافه کرده است که کمک زیادی به مدیریت کارهای روزانه و همچنین برنامه ریزی های آینده می کند. استفاده از این امکان مطمئنا کمک بزرگی به افزایش کارآیی و کاهش اتلاف وقت خواهد کرد. در اینجا به صورت مرحله به مرحله کار با بخش مدیریت کارهای جیمیل را بررسی می کنیم و در این مسیر تا حدی از روشی به نام جی تی دی (GTD) کمک می گیریم.
جی تی دی یک شیوه سازماندهی کارها و مدیریت آنها است که توسط دیوید آلن ابداع شده است. در روش جی تی دی هدف اصلی این است که فرد تمامی کارها و تسک های اش (امور محوله، وظایف) را از ذهنش خارج کرده و آنها را در جای مشخصی ثبت، اولویت بندی و مرتب نماید. آنگاه با فراغ بال به انجام آنها بپردازد. با این کار، ذهن بدون درگیری با کارها و فعالیت برای نظم دهی آنها و به یاد آوردن شان، تنها بر روی انجام کاری که اولویت آن فرا رسیده تمرکز می کند.
در اینجا هدف ما  آموزش روش GTD نیست، بلکه تنها می خواهیم به شیوه های موجود برای استفاده از جیمیل جهت نگه داری تسک و کارها بپردازیم. زیرا همیشه ایمیل مان باز است و در حال کار می توانیم مرتب به آن سر بزنیم. البته بهترین ابزار استفاده از این سیستم مدیریتی می تواند یک دفتر یادداشت جیبی باشد! اما افراد زیادی وجود دارند که از این امکان جیمیل برای مدیریت بهتر زندگی استفاده می کنند. شروع می کنیم...
1- لینک Tasks در منوی سمت چپ جیمیل را کلیک کنید، تا پنجره کوچکی در پایین و راست صفحه جیمیل باز شود.
2- در اولین قدم لیست های مورد نیازتان را ایجاد کنید. در پنجره Tasks روی آیکون سمت راست و پایین پنجره کلیک کرده و گزینه New list را برای ایجاد لیست کاری جدید، کلیک کنید. در کادر باز شده نام لیست تازه را بنویسید. برای هر گروه از کارهای تان یک لیست بسازید: خانه، شرکت، ماشین، مدرسه و… البته بسته به شیوه ای که انتخاب می کنید این نامگذاری تفاوت دارد. مثلا می تواند اینگونه باشد: کارهای احتمالی، کارهای معوقه، کارهای محول شده، کارهای در انتظار انجام.
3- می توانید هر یک از لیست های ساخته شده و یا لیست پیش فرض اولیه جیمیل را تغییر نام دهید. برای این کار از همان آیکون سمت راست گزینه Rename list را انتخاب کنید و در کادری که باز می شود، نام جدید را بنویسید.
4- از کلید + پایین پنجره Tasks برای اضافه کردن «کار جدید» استفاده کنید. حال با کلیک در کادر اضافه شده در بالای پنجره عنوان کار را بنویسید. در سمت چپ هر کار هم یک مربع وجود دارد که بعد از انجام کار تیک خواهد خورد.
5- با کلیک بر روی علامت < کنار هر کار، می توانید جزئیات بیشتری را به آن بیافزایید. در باکس اول، تاریخی را که کار باید انجام شود اضافه می کنید. در باکس بزرگتر هم می توانید توضیحات مربوط به هر کار را اضافه کنید. مثلا اینکه در رابطه با کدام پروژه است و یا به چه کسی محول شده است.
6- حال شروع کنید، تمامی کارهای تان را به لیست پیش فرض اضافه کرده و ذهن تان را خالی و آماده تمرکز بر اولویت ها نمایید. حتی کارهایی را که برای تان ایمیل می شود به راحتی می توانید تبدیل به Task کنید. وقتی ایمیل را  باز کردید، بر روی دکمه more actions کلیک کرده و گزینه Add to Tasks را انتخاب کنید. ایمیل مورد نظر به صورت خودکار به لیست پیش فرض در Tasks اضافه می شود.
7- حال نوبت به اولویت بندی و مرتب کردن کارها می رسد. هر تسک را باز کرده و از طریق گزینه Move to list آن را به لیست مربوط به خود منتقل کنید. ایمیل هایی را هم که به عنوان تسک اضافه کرده اید، به همین صورت مرتب نمایید.
8- برخی اوقات یک کار از چند زیر مجموعه کوچک تر تشکیل شده، یا اینکه دسته ای از کارها مربوط به یک پروژه خاص هستند. در Tasks جیمیل به راحتی می توانید کارها و زیر مجموعه های آنها را به صورت شاخه و زیر شاخه مرتب کنید. برای این کار، وقتی روی یکی از کارهای لیست هستید، از منوی Actions پایین همین پنجره، گزینه Indent را انتخاب کنید تا به عنوان زیر مجموعه کار بالایی اش قرار گیرد. کلید Tab هم این را برای تان انجام می دهد.
استفاده از فیلتر و لیبل برای ساماندهی کارها به شیوه GTD
1- ابتدا همه چیز را از ذهن تان خارج کرده و در ایمیل تان وارد کنید. بسیار ساده است، کارهای تان را برای خودتان ایمیل کنید تا در Inbox لیستی از تمام کارها داشته باشید. هر کار را در یک ایمیل جداگانه ارسال کنید. ایمیل خودتان را داده و عنوان کار با توضیحات لازم را در بخش سابجکت ایمیل بنویسید. Body را خالی گذاشته و ایمیل را ارسال کنید.
2- حال همانند شیوه قبلی دسته بندی کارهای تان را مشخص کنید. برای هر دسته یک لیبل ایجاد کنید. حتی می توانید برای هر پروژه جداگانه لیبل خاص آن را ایجاد کنید. مثلا تغییر دکور آشپزخانه می تواند پروژه فعال شما باشد. می توانید رنگ های مختلفی را هم برای لیبل ها انتخاب کنید. در ابتدای نام لیبل ها هم علامتی مانند @ یا ! را انتخاب کنید، تا آنها را در بالای لیست لیبل ها و جدا از لیبل های معمولی جیمیل مشاهده کنید.
3- کارهای لیست شده در Inbox را براساس دسته بندی تان، لیبل زده و آنها را بایگانی (Archive) کنید. کار اولویت بعدی را هم با کلیک بر روی ستاره سمت چپ آن، علامت دار و مشخص کنید.
4- حال نوبت به انجام کارها می رسد، به ترتیب آنها را انجام دهید و پس از اتمام هر کار، لیبل آن را حذف کنید تا فقط کارهای انجام نشده در هر پوشه باقی بمانند. می توانید کارهای انجام شده را به صورت عادی آرشیو کرده و یا لیبلی مانند «انجام شده» ایجاد کرده و بر روی آنها اعمال کنید. با این کار آنها را از ایمیل های عادی آرشیو شده جدا می کنید و جستجو در آنها راحت تر می شود. فراموش نکنید علامت ستاره هر کار انجام شده را هم حذف کرده و کار بعدی را ستاره دار کنید.
5- خب برای اینکه به دنبال کاری که باید هم اکنون انجام دهید در میان لیست ها و پرژه ها نگردید، کار بعدی هر لیبل را با ستاره مشخص کرده بودیم. تنها کافی است که بر روی گزینه Starred در زیر لینک اینباکس کلیک کنید، تا لیست تمام کارهای اولویت دار مربوط به پروژه های مختلف را یکجا ببینید. اپراتورهای جستجوی جیمیل هم که قبلا درباره آنها صحبت کردیم، اینجا خیلی به درد می خورند.
6- یک کلک دیگر هم می تواند مشخص کردن یک علامت اختصاری برای هر گروه کاری باشد. لحظه ای که می خواهید که کاری را برای خودتان ایمیل کنید، علامت اختصاری مربوط به لیبل مورد نظر را  هم  در انتهای توضیحات آن در کادر سابجکت بنویسید. مثلا کارهای مربوط به خانه را با H یا HU یا KH مشخص کنید. حال به سراغ فیلترها رفته و برای ایمیل های با هر علامت ویژه یک فیلتر بسازید تا به صورت خودکار لیبل خورده و آرشیو شوند.
7- ایمیل هایی را هم که دریافت می کنید، به سادگی لیبل زده و هر کدام را که لازم است به یک کار یا تسک تبدیل کنید. با این کار همیشه اینباکس مرتب و تقریبا خالی در اختیار خواهید داشت.
به شما قول می دهیم بعد از مدتی به این روش برای مدیریت کارهایتان اعتیاد پیدا می کنید و می بینید که همین امکان به ظاهر ساده چه تاثیری روی بهتر انجام دادن کارهایتان می گذارد. هنوز دو درس دیگر در مقابل دارید که در آنها به اصول مدیریت ایمیل می پردازیم تا استاد مدیریت کارها و ایمیل ها شوید.


90/7/20
8:5 ص

جیمیل

چرخی در آزمایشگاه جیمیل
احتمالا شما هم مانند بسیاری از کاربران، از جیمیل راضی بوده و آن را یکی از بهترین سرویس های ایمیل اینترنت می دانید. اما مدیران جیمیل هنوز ایده های بسیار زیادی برای توسعه و تکمیل امکانات این سرویس در سر دارند. کاربران جیمیل هم پیشنهادهای شان را برای تیم کاری جیمیل می فرستند. کارکنان گوگل هم نظرات و ایده های فراوانی برای بهبود سیستم جیمیل دارند.
در این میان مهمترین موضوع تصمیم گیری بر سر آن است که کاربر از کدامیک از این امکانات و قابلیت های پیشنهادی بیشتر استفاده می کند و برایش مفید و کاربردی تر هستند؟ این انتخاب با سنجش معیارهای فراوانی انجام می شود. اما گاهی هم تصمیم اشتباهی است!
برای همین گوگل اقدام به راه اندازی یک آزمایشگاه برای سرویس جیمیل کرده است. هرگاه نسخه آزمایشی یک قابلیت یا ابزار آماده شود، آن را در این آزمایشگاه قرار می دهند، تا همه شما (به عنوان کاربران جیمیل) تصمیم بگیرید که کدام یک به درد بخور است و چه مواری باید فراموش شوند. هر قابلیتی که با استقبال کاربران روبرو شود، برای گنجانده شدن در آپدیت های بعدی جیمیل انتخاب می گردد.
در این درس به بررسی شیوه فعال و غیر فعال کردن امکانات Gmail Labs و همچنین معرفی برخی از بهترین ابزارهای موجود در آن می پردازیم.
فعال و غیر فعال کردن برنامه های Labs
برای دسترسی به Labs جیمیل تنها کافی است که از طریق صفحه Mail Settings به تب Labs بروید. در اینجا لیست کامل برنامه های آزمایشی جیمیل را می توانید ببینید. برای فعال کردن هر برنامه تنها کافی است دکمه رادیویی کنار عبارت Enable را که در مقابل نام برنامه قرار دارد، کلیک کنید. پس از اینکه برنامه های مورد نظر را انتخاب کردید، دکمه Save Changes را در بالای صفحه بزنید، تا برنامه های انتخابی فعال شوند. غیر فعال کردن هر برنامه هم به همین صورت و با استفاده از گزینه Disable قابل انجام است.
معرفی برنامه های مشهور جیمیل لبز
‏1- Undo Send
احتمالا برای شما هم پیش آمده که تازه پس از زدن دکمه Send متوجه شده اید که ایمیل نوشته شده ناقص است، آدرس گیرنده اشتباه است، یا کلا متن ایمیل اشتباهی است! خب، چه باید کرد؟ تنها افسوس خوردن و ارسال ایمیل های بعدی برای تکمیل مطلب، عذرخواهی و …؟ خیر. تنها کافی است سری به آزمایشگاه جیمیل زده و امکان Undo Send را فعال کنید تا دیگر دچار چنین دردسری نگردید.
حال هر پیامی که ارسال می کنید، جیمیل مدت زمان مشخصی را صبر کرده و آنگاه عملیات ارسال را انجام می دهد. طی این مدت که می توانید آن را از 5 تا 30 ثانیه تنظیم کنید، در صورت پشیمانی از ارسال پیام، تنها کافی است دکمه Undo را در کادر زرد رنگ بالای جیمیل بزنید.
شاید برخی فکر کنند «من اینقدر حواسم جمع است که هیچ وقت چنین اشتباه فاحشی نخواهم کرد». پاسخ جیمیل هم این است که حق با شما است، اما این 30 ثانیه تاخیر در ارسال پیام، نسبت به خسارتهای سنگین ارسال سریع آن، قابل چشم پوشی است. پس از اینکه این قابلیت را فعال کردید، بخشی با نام Undo Send به تب General در صفحه تنظیمات جیمیل اضافه می شود، که می توانید مدت زمان تاخیر در ارسال ایمیل را تعیین کنید.
 ‏2- Inserting Images
در متن پیام های جیمیل فقط می توانید نوشته را با فونت، چینش و رنگ های  مختلف قرار دهید. اما مانند برخی سرویس های ایمیل امکان استفاده از عکس درون متن پیام را ندارید. اگر هم می خواهید عکسی را ارسال کنید، باید آن را به ایمیل Attach کنید. اگر در پیام و گزارش های ارسالی تان، درج عکس در میان متن ضروری است، می توانید با فعال کردن این قابلیت در لبز، دکمه درج عکس را به ادیتور جیمیل تان اضافه کنید.
نکته: اگر از مرورگر گوگل کروم یا سافاری برای باز کردن ایمیل تان استفاده کنید، دیگر نیازی به این برنامه ندارید. زیرا تنها با کشیدن عکس از روی دسکتاپ یا پارتیشن ها و رها کردن آن در قسمت Body ایمیل، عکس درون متن ایمیل قرار می گیرد.
 ‏3- Default "Reply to All"
می خواهید به یک ایمیل گروهی به شکلی جواب دهید که پاسخ برای همه ارسال شود. پس باید بر روی علامت کنار عبارت Reply کلیک کرده و از لیست باز شده گزینه Reply to All را انتخاب کنید، آنگاه پاسخ تان را نوشته و ارسال کنید.
اما طی این مراحل هم مقداری از زمان شما را می گیرد و هم اینکه برخی اوقات اشتباه در انتخاب گزینه صحیح باعث دوباره کاری می شود.
با فعال کردن این قابلیت لبز، عبارت Reply to All تبدیل به دکمه پیش فرض (به جای دکمه ریپلای) در بالای هر ایمیلی می شود. جالب اینکه مهم نیست ایمیل از طرف یک فرد، یا به صورت گروهی برای تان ارسال شده. زدن دکمه Reply to All در هر دو صورت کارکرد یکسانی داشته و صفحه درج پاسخ را باز می کند.
 ‏4- Custom Keyboard Shortcuts
 شاید شما هم از آن دسته افرادی هستید که موس را ابزاری مزاحم می دانند و تا حد امکان همه کارها را با کیبورد و کلیدهای میانبر انجام می دهند. پس حتما قابلیت کلیدهای میانبر جیمیل (Keyboard Shortcuts) در صفحه تنظیمات و تب General را روشن کرده اید. اما برای برخی افراد، کلیدهای میانبر جیمیل چندان راحت و خوش دست و به خاطر ماندنی نیستند. پس به سراغ این قابلیت لبز می آیند و کلیدهای میانبر را طبق سلیقه و خواست خودشان تعریف می کنند. بعد از تعیین میانبرهای جدید باید یک بار جیمیل را ببندید و باز کنید تا دکمه های جدید کار کنند.
 ‏5- Message Sneak Peek
 روزانه تعداد زیادی ایمیل دریافت می کنید که به دلایل مختلف امکان جمع و جور کردن آنها را با فیلتر ندارید. پس باید یکی یکی آنها را باز کرده و پس از خواندن، درباره کار مورد نیاز آنها تصمیم بگیرید.
چه می شد اگر بدون صرف زمان برای باز کردن و جابجایی بین ایمیل های دریافتی، از متن آنها مطلع می شدید و درباره انجام کار لازم تصمیم گیری می کردید؟
این برنامه لبز، کار را برای شما بسیار آسان می کند. در صفحه اینباکس تنها کافی است چند لحظه موس را روی عنوان ایمیل نگه دارید تا متن آن در یک پنجره کوچک به نمایش درآید. از این راحت تر هم می شد؟
 ‏6- Refresh POP accounts
اکانت های ایمیل متعددتان را به حساب جیمیل متصل کرده اید و همه کارها را  یکجا انجام می دهید. اما مشکل اینجا است که جیمیل تنها ساعتی یک بار به کنترل آن اکانت ها و دریافت ایمیل های آنها می پردازد. مسیر لازم برای انجام دستی این کار هم آنقدر طولانی است که به زحمت اش نمی ارزد. ‏(Settings>Accounts and import>Check mail now)
پس حتما این قابلیت را در آزمایشگاه گوگل فعال کنید. با این کار دکمه Refresh در بالای جیمیل، نه تنها اکانت جیمیل تان را برای دریافت پیام های جدید ریفرش می کند، بلکه با هر بار زدن آن تمامی اکانت های اضافه شده به جیمیل هم به صورت خودکار ریفرش شده و پیام های جدید دریافت می شوند.
 ‏7- Inbox Preview
 سرعت اینترنت تان پایین است و مدتی طول می کشد تا صفحه جیمیل باز شود. معمولا این زمان از دست رفته را به تماشای مانیتور یا گشت در دیگر صفحات می پردازید.
با فعال کردن این برنامه لبز، مدت زمانی که صفحه جیمیل آماده به کار می شود، شما یک پیش نمایش متنی ساده از محتوای Inbox در اختیار دارید و می توانید با مطالعه آن، خود را برای پاسخگویی سریعتر و مدیریت بهتر جیمیل آماده کنید.
درست است که این کار ممکن است مثلا یک دقیقه بیشتر طول نکشد و تنها می توانید تیتر ایمیل ها را ببینید، اما مدیریت همین زمان های کوچک هدر رفته، می تواند باعث تحولات خوبی در کار و برنامه ریزی تان شود.
 ‏8- Send & Archive
 بسیاری از اوقات روال کار با جیمیل اینگونه است که ایمیلی را باز می کنید، می خوانید، بر چسب می زنید، پاسخ می دهید و در نهایت آن را آرشیو می کنید. اما برای این کار باید ابتدا دکمه Send را برای ارسال ایمیل زده و آنگاه به ایمیل دریافتی مراجعه کرده و دکمه Archive را بزنید. پس چه بهتر یک دکمه اضافی هم داشته باشیم که با زدن همان یک دکمه، ایمیل هم ارسال و هم آرشیو شود! این ابزار لبز همین کار را برای تان انجام می دهد.
‏9- Superstars
علاقه فراوانی به دکمه ستاره جیمیل دارید و برای دسته بندی کارها و مشخص کردن ایمیل های مهم از آن استفاده می کنید. اما از اینکه تنها یک عدد ستاره زرد یا آبی رنگ در اختیار دارید و همه کارهای ستاره دار در نگاه اول یک شکل دیده می شوند، شاکی هستید.
به سراغ سوپر استار در آزمایشگاه جیمیل می روید و این قابلیت را فعال می کنید. حالا دیگر چندین ستاره و علامت متفاوت و با رنگ های کاملا مشخص برای ستاره زدن ایمیل های تان در اختیار دارید. موفق باشید.
نکته: بعد از فعال کردن این ابزار، به تب جنرال بروید. می بینید که در بخش Stars علاوه بر 4 شکلی که برای تان فعال شده اند، چندین شکل دیگر هم قابل استفاده اند. تنها کافی است آنها را از سطر پایینی (Not in use) به سطر بالایی (In use) بکشید و برای فعال شدن شان دکمه Save Change را در پایین صفحه کلیک کنید.
 ‏10- Signature Tweaks
اگر دقت کرده باشید جیمیل امضای شما را همیشه در پایین ترین بخش متن ایمیل قرار داده  و آن را با -- از بقیه متن جدا می کند. خب، جایگاه ثابت و خوبی هنگام ارسال ایمیل است. اما هنگامی که با ریپلای به ایمیلی پاسخ می دهید، امضا به گونه ای قرار می گیرد که چندان خوب دیده نمی شود و به نظر می رسد جدا از ایمیل است. متن پیام دریافتی هم دیواری بین متن پاسخ شما و امضای جیمیل تان است.
اما اگر این قابلیت لبز را فعال کنید، امضای شما همواره بالای متن ایمیل دریافتی و درست زیر پاسخ ارسالی تان قرار می گیرد. حالا دیگر به راحتی دیده می شود، پس به فکر یک امضای زیبا و کاربردی باشید.
‏11- Sender Timezone
با افراد زیادی در نقاط مختلف دنیا در تماس هستید. ایمیل های تان هم بهتر است در ساعات کاری ارسال گردند تا نتیجه بهتری بگیرید. پس باید دائم در حال تبدیل زمان ها و محاسبه منطقه زمانی برای هر فرد باشید.
اما با فعال کردن این ابزار لبز، کار خیلی راحت تر می شود. در کنار نام هر یک از گیرنده های ایمیل یک علامت تلفن اضافه می شود. وقتی این علامت سبز رنگ است، نشان دهنده این است که الان ساعت کاری (9 صبح تا 6 بعدازظهر) وی در محل زندگی اش است. تلفن قرمز رنگ هم نشان دهنده این است که الان ساعت کاری در آن منطقه زمانی تمام شده است.
 ‏12-  Back to BETA
شما هم جزو آن گروه کاربران جیمیل هستید که دلتان برای عبارت Beta زیر لوگوی آن تنگ شده و بدون آن جیمیل برای تان صفایی ندارد؟ پس این برنامه را در آزمایشگاه گوگل فعال کنید تا  همان لوگوی قدیمی با عبارت بتا در جیمیل تان به نمایش در آید!
آزمایشگاه جیمیل یک ساختمان کوچک و پر از خلاقیت است. در اینجا تنها به چند مورد از پرکاربردترین ابزارهای آن پرداختیم. چرا خودتان سری به آن نمی زنید و به گردش نمی پردازید؟ این بخش از جیمیل مدت ها می تواند سرگرم تان کرده و بسیاری از کارها را برای تان آسان کند. جالب اینکه همیشه در حال تغییر است و ابزارهای موجود در آن بر حسب استقبال یا عدم استقبال کاربران، تغییر می کنند.


90/7/20
7:56 ص

گوگل

تجزیه و تحلیل وب و چرا گوگل آنالیتیکز
اگر شما صاحب یک وب سایت و یا یک وبلاگ نویس باشید و یا از خوانندگان وبلاگ باشید، به طور قطع به شمارنده ای که تعداد بازدیدکنندگان کل، ماهانه، روزانه و... را نشان می دهد برخورد کرده اید. در شکل زیر نمونه ای از این شمارنده ها را که توسط وب سایت های مختلف ارائه می شوند را مشاهده می کنید:
با نگاهی به تصویر بالا شما تنها یک مشت عدد را مشاهده می کنید که شاید در نگاه اول بسیار ارزشمند به نظر برسند، اما حقیقت چیز دیگری است. اعداد و نمودار نمایش داده شده در تصویر بالا تنها به شما آماری را می دهند که ارزش افزوده ای ندارند و ممکن است تنها به شما امید بدهد که وب سایت شما پربازدیدکننده است در حالی که به عنوان یک مدیر حرفه ای وب‌سایت باید شما پا را فراتر از این اعداد بگذارید و این اعداد را مورد تجزیه و تحلیل قرار بدهید.
در فضای اینترنت هزاران ابزار آمارگیری برای وب سایت های مختلف وجود دارد که به شما آماری مانند نمونه بالا را می دهند، اما باید به این نکته دقت کنید که این آمار و اعداد را که از روش های مختلف جمع آوری کرده‌اید تنها یک مشت عدد هستند که بدون تجزیه و تحلیل ارزشی ندارند و با گذشت هر روز، آمار روز قبل را در سطل آشغال می ریزید!
تجزیه و تحلیل وب (Web Analytics)
تجزیه و تحلیل وب در ویکی‌پدیا به این صورت تعریف شده است: «اندازه‌گیری، جمع‌آوری و تجزیه و گزارش اطلاعات موجود در اینترنت به منظور درک و بهینه کردن آنها در وب.»
به عبارتی دیگر تجزیه و تحلیل وب، مطالعه رفتار آنلاین در جهت بهبود آن است. اگر این تعریف را برای یک وب سایت که شما مدیر آن هستید محدود کنیم باید گفت که منظور از تجزیه و تحلیل داده های یک وب سایت که همان آمار بازدیدکنندگانش است، آن است که شما بتوانید نحوه رفتار بازدیدکنندگان وب سایت خود را با محتوا و چگونگی برقراری ارتباط با آن را کشف کنید.
اهمیت این موضوع در این است که شما با درک رفتار بازدیدکنندگان خود می توانید هر چه بهتر وب سایت خود را با توجه به رفتار آنها بهبود بدهید.
دو مثال از اهمیت تجزیه و تحلیل وب
1- اگر شما نویسنده یک وبلاگ هستید و با بررسی رفتار بازدیدکنندگان خود متوجه شوید که مطالب شما در زمینه آی تی بیشتر از مطالب شما در زمینه سینما بازدیدکننده داشته است، می توانید تمرکز بیشتر خود را بر روی مطالب آی تی بگذارید و اینگونه میزان بازدیدکنندگان خود را هر روز بالاتر ببرید و مخاطبان بیشتری جذب کنید.
2- فرض کنید که صاحب یک وب سایت فروش کالا هستید. شما در این فروشگاه محصولات مختلفی را به صورت آنلاین به فروش می رسانید. با تجزیه و تحلیل آمار بازدیدکنندگان خود متوجه می شوید که پوشاک بیشتر از بخش فیلم بازدیدکننده دارد در حالی که شما تمرکز خود را بر روی بخش فیلم گذاشته اید و هر روز یک محصول جدید در این بخش قرار می دهید در حالی که بخش پوشاک خود را هر شش ماه یک بار به روز می کنید. در این مرحله شما با توجه به این تجزیه و تحلیل متوجه اشتباه خود می شوید و بخش پوشاک خود را هر روز و بخش فیلم خود را هر دو هفته به روز می کنید و بدین صورت می بینید که درآمد فروشگاه شما به یکباره افزایش پیدا می کند.
چرا گوگل آنالیتیکز؟
ابزارهای گوناگونی برای تجزیه و تحلیل وب وجود دارد که یکی از قوی ترین این ابزارها گوگل آنالیتیکز است که به صورت رایگان در دسترس همگان قرار دارد. در این دوره آموزشی شما با بخش های مختلف این سرویس رایگان گوگل آشنا می شوید به گونه ای که بتوان به صورت رایگان و با صرف کمترین زمان ممکن قادر به تجزیه و تحلیل داده های وب سایت خود باشید.
برای درک بهتر گوگل آنالیتیکز می توانیم آن را به یک دستگاه رادیولوژی تشبیه کنیم که بیمار در آن نقش وب سایت شما را ایفا می کند.
همانطوری که دستگاه رادیولوژی آنچه که در زیر پوست یک بیمار وجود دارد را نشان می دهد، گوگل آنالیتیکز نیز زیر پوست وب سایت شما را نشان می دهد.
در تصویر بالا سه تصویر از دست، سر و بالاتنه بیمار نشان داده شده است که دارای نقاط قرمزی یا همان مشکلات این بیمار است. گوگل آنالیتیکز نیز دقیقا همین کار را برای وب سایت شما انجام می‌دهد به این صورت که می آید و مشکلات وب سایت شما را با تجزیه و تحلیل داده هایی که بدست آورده است به شما نشان می دهد.
این نکته را نباید فراموش کرد که شما برای درمان بیمار نیاز به یک فرد متخصص مانند پزشک دارید تا بیمار را درمان کند، این موضوع برای وب سایت شما نیز دقیقا صادق است. بدین گونه که گوگل آنالیتیکز مشکلات وب سایت شما را تنها نشان می دهد و درمان آن نیاز به یک فرد مانند خودتان دارد تا براساس اطلاعاتی که گوگل آنالیتیکز به شما می دهد، مشکلات وب سایت را حل کنید.
به طور خلاصه می توان گوگل آنالیتیکز را یک فرآیند نامید که ابتدا اندازه‌گیری می‌کند، سپس تجزیه و تحلیل می‌کند و به ما آن را نمایش می دهد و در نهایت ما براساس آن اقدام می کنیم.
در این دوره شما با روش های اندازه گیری و تجزیه و تحلیل گوگل آنالیتیکز آشنا نمی شوید، بلکه با آنچه که لازم دارید تا وب سایت خود را بهبود دهید و مخاطب بیشتری جذب کنید آشنا می شوید و به نوعی هر آنچه که لازم است در مورد این ابزار بدانید را خواهید آموخت.
از جمله نکاتی ضروری که به آن پرداخته خواهد شد می توان به این موارد اشاره کرد:
1- چگونه به کمک ابزار رایگان گوگل آنالیتیکز بتوانید به تجزیه و تحلیل وب پرداخت، به گونه ای که توانایی شما را در درک و اصلاح وب سایت تان بالا ببرد.
2- چگونه بازدیدکنندگان وب سایت خود را ارزیابی کنید و تخمین بزنید که آنها از چه طریقی به وب سایت شما دسترسی پیدا کرده اند.
3- چگونه بازدیدکنندگان وب سایت شما با محتویات آن برخورد می کنند.
4- چگونه قسمت های محبوب و موثر وب سایت خود را کشف کنید و آنها را بهبود دهید و چگونه مشکلات وب سایت خود را رفع کنید.
و موارد دیگری که در طول این دوره و به مرور زمان با آنها آشنا خواهید شد و خواهید آموخت.


90/7/19
10:54 ص

یوزرنیم و پسوردآنتی ویروس نود32 ورژن(5) روز سه شنبه1390/7/19مهرماه برابر با11اکتبر میلادی 10/11/2011october

http://www.e32.ir/images/nod32pickcher/e32.ireset%20smartver5.png

NOD32 user name and password | ESET NOD32 upgrade ID-2011/10/11
The new ESET NOD32 EAV (anti-virus software) half activation / activation Taobao for just one person, one: 10
Applicable to the type of ESS / EAV (that is common to upgrade NOD32 ID)
Valid until :2012-01-16 ↓
Username: EAV-52304807
Password: xmk3crh48h
Username: EAV-52290332
Password: a6s7p7mvn6
Username: EAV-52290342
Password: 5cea2vubxt
Username: EAV-52290351
Password: sv4eess38m
Username: EAV-52290359
Password: 4ahevuphs3
Username: EAV-52291571
Password: nv373ccd6t
Username: EAV-52291574
Password: 8r88txnbv5
Username: EAV-52308034
Password: 22dssn7a6n
Username: EAV-52291576
Password: de85ns22xx
Username: EAV-52291598
Password: bjj644sfj4
Username: EAV-52291656
Password: 6j3jabbctm
Username: EAV-52288985
Password: vbmadd7ba8

 


http://www.e32.ir/images/nod32pickcher/e32.ir-nod32ver5.png
EAV that is applicable to the type of ESET NOD32 Antivirus
Valid until :2012-04-13 ↓

Username: EAV-52248411
Password: mr86mmnuj3
Username: EAV-52298567
Password: pbef7fm7xt
Username: EAV-52354874
Password: v75rhhbfvh
Username: EAV-51990301
Password: vab54frvrs
Username: EAV-52026619
Password: d2s7sujefr
Username: EAV-52026703
Password: r8cukre4t7


90/7/18
7:47 ص

جیمیل

چگونگی بازیابی رمز عبور جیمیل
هر کسی ممکن است بعد از مدتی سر نزدن به ایمیل اش، رمز ورود آن را فراموش کند. یا اینکه ایمیل تان هک شده و توسط جناب خرابکار تصرف شود. در این حالت در کنار یک لیوان آب سرد برای فرو نشاندن عصبانیت، یک دستورالعمل برای بازیابی رمزعبور و بازپس گیری ایمیل می تواند بسیار کارگشا و مفید باشد.
اولین مرحله، جمع آوری اطلاعاتی است که جیمیل برای ریست کردن رمزعبور از شما درخواست می کند. پیشنهاد می کنم این لیست را آماده کرده و همیشه در جای امنی نگه داری کنید، چون همانطور که می بینید، برخی موارد آن را تقریبا هیچ کدام مان حفظ نیستیم و حتی آنها را نمی دانیم! در این مرحله شما باید یک سری اطلاعات از جیمیل خودتان داشته باشید.
1- به خاطر داشته باشید که کدام یک از سرویس های گوگل تان بر روی این اکانت فعال هستند و از چه زمانی استفاده از آنها را شروع کرده اید. تاریخ ها را به میلادی و به صورت روز، ماه، سال یادداشت کنید. اگر هم مدت زیادی از آن گذشته و در سایت های آن نمی توانید تاریخ را بیابید، آن را با تقریب یکی دو ماه وارد کنید. جیمیل، اورکات، بلاگر، داکس، کلندر، یوتیوب، تاک، ریدر، بوکس، ادورد، آلرتس، نیوز، پیکاسا و… حداقل 4 مورد به جز جیمیل، اورکات و بلاگر را باید در خاطر داشته باشید.
2- ماه و سال ساخت اکانت گوگل تان را به میلادی به یاد داشته باشید. راحت ترین راه برای یافتن این تاریخ این است که در صفحه Settings یا Mail Settings جیمیل تان، تب Forwarding and POP/IMAP را باز کنید. اگر قابلیت POP جیمیل تان فعال باشد، در کادر POP Downlaod گزینه ای شبیه به این را خواهید یافت: Status: for all mail that has arrived since 9/17/07. درست حدس زده اید، این اعداد همان تاریخ ساخت اکانت شما هستند.
3- تاریخ آخرین ورود به اکانت تان را به صورت روز، ماه و سال میلادی به خاطر داشته باشید.
4- به آخرین رمزعبوری را که استفاده می کرده اید و اکنون کار نمی کند، هم احتیاج خواهید داشت.
5- نام و ایمیل تعدادی از افرادی که بیشترین تماس را با آنها دارید، به خاطر داشته باشید (در این راهنما به این نکته نیازی نداریم. اما در برخی موارد جیمیل این مورد را از شما درخواست می کند).
6- نام لیبل های پر استفاده درون جیمیل تان را با املای صحیح به خاطر داشته باشید.
7- سوال امنیتی تان و پاسخ اش را دقیقا به یاد داشته باشید (اگر آن را به خاطر ندارید می توانید همین الان یک سوال جدید تعیین کنید).
حال که مواد اولیه را از قبل آماده کرده و دم دست داریم، مراحل زیر را دنبال می کنیم تا رمزعبور جدیدمان را دریافت کنیم:
1- به سایت https://mail.google.com و یا https://www.gmail.com مراجعه کنید.
2- بر روی عبارت Can"t access your account در زیر کادر ورود نام کاربری و رمزعبور، کلیک کنید تا به صفحه بازیافت رمزعبور منتقل شوید.
 3- در کادر Email address ایمیلی را که می خواهید رمزعبور آن بازیابی شود، وارد کنید و دکمه Submit را بزنید.
4- عبارت کپچایی را که در صفحه جدید می بینید در کادر مربوطه وارد کرده و دکمه Continue را بزنید.
5- اگر طی 24 ساعت گذشته به ایمیل تان وارد شده باشید، در این مرحله لینک ریست کردن رمزعبور برای ایمیل ثانویه ای که هنگام ثبت نام مشخص کرده اید ارسال می گردد. اما اگر ایمیل ثانویه را مشخص نکرده باشید، یا اینکه دسترسی تان به آن ایمیل امکان پذیر نباشد، باید 5 روز صبر کرده و دوباره همین مراحل را دنبال کنید، تا بتوانید از طریق سوال امنیتی به رمزعبورتان دست پیدا کنید.
اگر در 24 ساعت گذشته از اکانت  گوگل تان استفاده نکرده باشید، سوال امنیتی که هنگام ثبت نام انتخاب کرده بودید، به نمایش در می آید. پاسخ صحیح را وارد کنید تا  به صفحه ریست رمزعبور منتقل شوید.
اگر پاسخ سوال امنیتی را فراموش کرده اید، می توانید گزینه ارسال به ایمیل ثانویه را انتخاب کنید تا لینک تغییر رمزعبور برای تان ارسال شود.
6- اگر هم نه به ایمیل تان دسترسی دارید و نه سوال امنیتی را به خاطر دارید، عبارت I no longer access to this را انتخاب کنید. به صفحه ای منتقل می شوید که با پاسخ به یک سری سوالات، صفحه بازیابی رمزعبور به ایمیل انتخابی تان ارسال می گردد. این جا است که اطلاعات مرحله اول که قبلا در جای مناسبی نگه داری کرده اید به کمک شما می آیند. پس از پر کردن فرم، دکمه Submit را بزنید. در صورت صحیح بودن پاسخ ها جیمیل حداکثر تا 24 ساعت بعد لینک را برای تان ارسال می کند.
7- در لینکی که برای تان با هر یک از روش های بالا ارسال می شود، از شما خواسته می شود که رمزعبور جدید را وارد کنید و یک بار دیگر هم آن را برای تایید، تایپ کنید. توجه داشته باشید که رمزعبورتان ضمن اینکه قابل به خاطر سپردن است، کاملا سخت و امن باشد.
البته گوگل می تواند از طریق پیام کوتاه هم رمزعبور جدید را به شماره ای که قبلا در سایت ثبت کرده اید، ارسال کند. برای درج شماره تلفن و یا اصلاح و به روز رسانی اطلاعات بخش بازیافت رمزعبور، به صفحه اکانت گوگل تان بروید و گزینه Recovering your password را در بالای صفحه انتخاب کنید. گوگل با دریافت رمزعبور صحیح، شما را به صفحه مورد نظر منتقل می کند.
در بخش Email، آدرس ایمیل لازم برای دریافت لینک ریست رمز عبور را ثبت کنید. در بخش SMS هم می توانید برای دریافت رمزعبور جدید با پیامک، شماره موبایل تان را وارد کنید.
در بخش Security question می توانید سوال امنیتی را انتخاب کرده یا آن را به روز کنید.
نکته: هنگام تکمیل مراحل ریست رمزعبور از فیلتر شکن و یا وی پی ان استفاده نکنید. چون گوگل آی پی شما را ثبت می کند و مغایرت آن با کشور محل زندگی تان ممکن است مشکل آفرین باشد.


90/7/16
7:30 ص

رایانه

تهیه نسخه پشتیبان از ایمیل ها در جیمیل
تا به حال اطلاعات مهم تان را از دست داده اید؟ چه اتفاقی رخ می دهد اگر یک روز متوجه شوید به هر دلیل تمام ایمیل هایتان را از دست داده اید و دیگر به آنها دسترسی ندارید؟ ممکن است اکانت ایمیل تان هک بشود. شاید بتوانید اکانت جیمیل تان را برگردانید، اما برخی اوقات نفوذگر محترم ممکن است تمامی ایمیل ها و اطلاعات درون جیمیل تان را قبل از سر رسیدن شما پاک کرده باشد. یا اینکه به دلایلی، بیش از 9 ماه از ایمیل تان استفاده نکرده باشید و خود جیمیل زحمت پاک کردن پیام ها را کشیده باشد. شاید هم به دلیل حواس پرتی برخی ایمیل های مهم را پاک کرده باشید و بعدها به مشکل بر بخورید. اما با داشتن یک نسخه پشتیبان خیال تان راحت است.
برای پشتیبان گیری روش های رایگان متعددی وجود دارد و در کنار آن نرم افزارها و سایت های فراوانی هم هستند که با دریافت مبلغ کمی، این کار را برای تان انجام می دهند. در این درس به برخی از این روش ها خواهیم پرداخت.
مهمترین نکته برای پشتیبان گیری این است که یک برنامه منظم و همیشگی برای این کار داشته باشید. تا بک آپ (پشتیبان) به روز و کاربردی در اختیار داشته باشید.
الف: استفاده از برنامه های بک آپ
1- برنامه Gmail backup نرم افزاری رایگان و با قابلیت کاربری ساده است و همان کاری را انجام می دهد که از اسمش پیدا است. تنها کافی است اطلاعات اکانت تان را در اختیارش بگذارید تا تمامی ایمیل های تان را دانلود کند، به صورت امن ذخیره کرده و هر لحظه که لازم باشد آنها را به جیمیل تان برگرداند.  فقط به یاد داشته باشید که این برنامه تنها لیبل های انگلیسی با کاراکترهای [a-z و A-Z و 0-9] را بک آپ می گیرد و قبل از شروع کار با آن باید نام لیبل ها را در جیمیل اصلاح کنید.
این برنامه رایگان تنها برای سیستم عامل های ویندوز و لینوکس تهیه شده است. نرم افزار جیمیل بک آپ را می توانید از این وب سایت دریافت کنید.
2- برنامه 20 دلاری Gmail Keeper هم تقریبا کاری مشابه جیمیل بک آپ انجام می دهد. با این تفاوت که همه انواع لیبل را به راحتی شناسایی کرده و ایمیل های دانلود شده را در قالب یک فایل زیپ نگه داری می کند. این برنامه همچنین قابلیت پشتیبانی از چندین اکانت جیمیل را دارد و می توانید با رمزگذاری ایمیل های دانلود شده، از آنها به خوبی محافظت نمایید. علاوه بر این، جیمیل کیپر امکان برنامه ریزی برای بک آپ گیری های خودکار و منظم را هم دارد.
ب: استفاده از سایت های پشتیبان گیر.
1- Backupify به صورت اتوماتیک و طی زمان های مشخص، نسخه های بک آپ مورد نظر شما را بر روی سرور خود ذخیره می کند. این برنامه علاوه بر جیمیل، می تواند از برخی سرویس های آنلاین مشهور مانند فیس بوک، تویتر، Google Apps، فلیکر، پیکاسا، گوگل کانتکت، گوگل داکس، بلاگر و… نیز نسخه پشتیبان تهیه کند.
شما کافی است یک بار اطلاعات اکانت مورد نظر برای بک آپ گیری را به برنامه بدهید و دیگر کاری به آن نداشته باشید. خودش از طریق ارتباط امن https با سایت مورد نظر، همه کارها را انجام می دهد. البته حواس تان باشد شما اطلاعات تان را از یک کلود به کلود دیگر منتقل می کنید و باز هم بر روی کامپیوترتان نسخه پشتیبانی ندارید.
با استفاده از نسخه رایگان این برنامه، شما 2 گیگابایت فضای رایگان برای بک آپ گیری از 5 اکانت را در اختیار دارید و سایت به صورت هفتگی کار تهیه نسخه پشتیبان را انجام می دهد. از دیگر امکانات جالب این سرویس می توان به بک آپ گیری انتخابی پوشه ها و لیبل ها اشاره کرد که باعث سرعت بیشتر کار و استفاده بهینه تر از فضای موجود می گردد.
2- همچنین می توانید از یک اکانت لایو مایکروسافت برای تهیه نسخه پشتیبان ایمیل های تان استفاده کنید. شما به راحتی می توانید یک اکانت جیمیل را به صورت POP3 به ایمیل لایو هات میل تان متصل کرده و یک نسخه پشتیبان از تمامی ایمیل های تان در اختیار داشته باشید. مایکروسافت نام این کار را‏ TrueSwitch گذاشته است. این قابلیت شامل یک برنامه مهاجرت ایمیل تحت وب کاملا امن و مطمئن است که تمامی ایمیل ها و پیوست های آن را از جیمیل به اکانت هات میل منتقل می کند. بسته به تعداد ایمیل های شما، این روند ممکن است تا 24 ساعت به طول بیانجامد. علاوه بر امکان جابجایی ایمیل ها، می توانید اطلاعات تماس و تقویم گوگل خود را نیز توسط این برنامه به ایمیل جدید هات میل تان منتقل کنید.
ج: استفاده از کلاینت های ایمیل بر روی کامپیوتر
این یکی از راه های بسیار راحت و مورد پسند همگان برای تهیه نسخه های پشتیبان، استفاده از ایمیل کلاینت ها است که تنها چند دقیقه وقت شما را برای راه اندازی می گیرد. علاوه بر این می توانید از این کلاینت ها به عنوان برنامه مدیریت ایمیل تان هم استفاده کرده و امنیت ایمیل تان را افزایش دهید. جیمیل به شما اجازه می دهد که با تمامی برنامه های مشهور مدیریت ایمیل از قبیل اپل میل، اوت لوک و تاندربرد به ایمیل های تان دسترسی داشته باشید. به دلیل امنیت، راحتی کاربرد، رایگان بودن و وجود نسخه هایی برای انواع سیستم های عامل، در این دوره تاکید ما بر تاندربرد شرکت موزیلا است.
دانلود تاندربرد
ابتدا در بخش تنظیمات جیمیل (Settings یا Mail Settings) به تب Forwarding and POP/IMAP رفته و در بخش اول POP را برای همه ایمیل ها فعال کنید (Enable POP for all mail).
بخش دوم (When messages are accessed with POP) را هم به گونه ای تنظیم کنید که جیمیل نسخه ای از ایمیل ها را بر روی سرور خودش نگه داری کند (keep Gmail’s copy in the Inbox).
حال باید برنامه مدیریت پست الکترونیک (mail client) مورد نظر را بر روی سیستم تان فعال کنید. گوگل راهنمای گام به گامی برای این کار تهیه کرده است. در درس مجزایی هم به توضیح کامل کار با تاندربرد پرداختیم. برنامه تاندربرد معمولا تنها با دریافت نام کاربری و رمزعبور جیمیل، به صورت خودکار تنظیمات را انجام می دهد و کار خاصی ندارد. در قسمت incoming server این اطلاعات را وارد کنید: pop.googlemail.com, port:995.
حال هرگاه که برنامه تاندربرد را باز کنید، تمامی ایمیل های جدید دانلود شده و به پوشه انتخابی منتقل می گردند. شما همچنین می توانید نسخه ای از ایمیل های تان را در جای امن دیگری بر روی کامپیوتر نگه داری کنید. فقط به خاطر داشته باشید که اگر از ایمیل کلاینت ها تنها برای بک آپ گیری استفاده می کنید و مدیریت ایمیل تان را از طریق سایت آن انجام می دهید، هر چند وقت یک بار برنامه را اجرا کنید تا نسخه جدیدی از ایمیل ها دانلود شود. ضمنا فراموش نکنید که این روش فقط یک نسخه از ایمیل های دریافتی شما را نگه می دارد و شامل ایمیل های ارسالی تان نمی شود، بنابراین یک پشتیبان کامل محسوب نمی شود.
البته راه های متفاوت و مختلف دیگری هم برای پشتیبان گیری در دسترس است. برای مثال می توانید کاری کنید که تمام ایمیل های شما به یک اکانت جیمیل دیگر فوروارد بشوند. در این حالت، یک جیمیل دوم برای پشتیبان گیری از ایمیل های اصلی تان دارید. انتخاب با خود شما است که چه روشی را انتخاب کنید. مهم این است که اهمیت پشتیبان گیری از ایمیل تان را بدانید و از یکی از این روش ها برای نگه داری یک نسخه پشتیبان از ایمیل هایتان استفاده کنید.


90/7/13
11:19 ص

آپدیت و یوزرنیم و پسوردآنتی ویروس نود32 روز پنج شنبه 1390/7/14 مهرماه برابر با6اکتبر میلادی

http://www.e32.ir/images/nod32pickcher/e32.ireset%20smartver5.png

Username: EAV-51901167
Password: 6pd47uup8c
Username: EAV-51901168
Password: hum87nuvxs
Username: EAV-51901170
Password: pjm53h7k2m
Username: EAV-51901172
Password: ev4f2472eh
Username: EAV-51901175
Password: f4t4n2s7rr
Username: EAV-51901225
Password: 2nvee5dkfv
Username: EAV-51901227
Password: 7cvcaxpahr
Username: EAV-51901231
Password: knu5vmbnke
Username: EAV-51901234
Password: 6j57r8mkcp
Username: EAV-51901235
Password: hpccp3ms46
Username: EAV-51950685
Password: 66jtv4uux4
Username: EAV-51950686
Password: 2ncjr67d8f


90/7/11
9:44 ص

خو ش آمدید

مکاتبات ایمیلی به صورت رمزنگاری شده
اغلب ایمیل ها تا رسیدن به دست گیرنده، مسافرت دور و درازی را در اینترنت طی می کنند. از میان شبکه های امن و ناامن می گذرند. بعضی جاها کنترل می شوند. از جاهایی به سادگی عبور می کنند و روی برخی سرورها کپی های شان باقی می ماند. در مدت زمان کوتاهی، بسیاری از افرادی که به این شبکه ها و سرورها دسترسی دارند، می توانند کپی ایمیل ها را بخوانند. شکارچیان بسته های اطلاعاتی هم که به راحتی امواج اطلاعات سرگردان در هوا را دزدیده و اطلاعات ارسالی و دریافتی را صاحب می شوند.
خب، با این اوضاع، چگونه حاضر می شوید که اطلاعات مهم تجاری، مالی و شخصی را از طریق ایمیل ارسال کنید؟ از طرفی هم چگونه بدون استفاده از ایمیل می توانید آنها را به این سهولت رد و بدل کنید؟ به گمانم شما هم با من هم عقیده باشید که مهمترین کار در امنیت اطلاعات، رمزنگاری و حفظ آنها از چشمان نامحرم باشد! نه تنها دولت ها و سازمان های اطلاعاتی در همه دنیا به دنبال خواندن ایمیل ها و کشف اسرار افراد هستند، حتی تعداد شرکت هایی هم که در ایمیل های کارکنانشان سرک می کشند، روز به روز بیشتر می شود.
یکی از ساده ترین کارها برای امنیت ایمیل های ارسالی که جیمیل هم از آن استفاده می کند، استفاده از پروتکل ارسال و دریافت امن اطلاعات تحت وب است که آن را با نام SSL می شناسید و نشانه آن هم، عبارت HTTPS در آدرس جیمیل است. در این سیستم اطلاعات روی کامپیوتر شما رمزگذاری شده و در سرورهای گوگل رمزگشایی شده و برای گیرنده ارسال می شوند. اگر گیرنده هم از جیمیل استفاده کند، که اطلاعات دوباره رمزشده و برای وی ارسال می شوند. اما اگر از ایمیل های ناامن استفاده کند، اطلاعات از سرور گوگل تا کامپیوتر گیرنده، دوباره مانند بره سرگردانی در میان گله گرگ ها است.
هم برای حفظ امنیت ایمیل از کامپیوتر خودتان تا کامپیوتر گیرنده و هم برای اضافه کردن یک لایه امنیتی علاوه بر SSL گوگل، باید به دنبال شیوه مناسب و راحت دیگری برای رمزگذاری اطلاعات باشیم. یکی از شیوه های مرسوم که ابزارهای مناسبی هم برای استفاده از آن وجود دارد، تکنولوژی PGP، مخفف Pretty Good Privacy است.
رمزنگاری PGP چگونه کار می کند؟
‏PGP بر پایه قاعده کلی بسیار ساده ای بنا شده است. هر کس برای استفاده از آن، تنها نیاز به یک کلید عمومی و یک  کلید خصوصی دارد.
کلید عمومی یا Public key یک قطعه کد (شامل عدد و حروف و کاراکتر) و قسمتی از سیستم رمزنگاری است که شما آن را به صورت عمومی منتشر کرده و در اختیار گیرنده های ایمیل قرار می دهید. کلید خصوصی یا Private key هم بخشی از سیستم است که فقط در اختیار شما است و تحت هیچ شرایطی آن را در اختیار کسی نمی گذارید.
این دو کلید به صورت مکمل یکدیگر عمل می کنند و برای رمزگشایی یک پیام به هر دو آنها نیاز خواهید داشت. برای اینکه پیام رمزگذاری شده ای برای کسی ارسال کنید، آن را با کلید عمومی متعلق به فرد گیرنده به صورت رمز در آورده و ارسال می کنید. هنگامی که او پیام رمزشده شما را دریافت کند، آن را با کلید خصوصی اش رمزگشایی کرده و مطالعه می کند.
علاوه بر ارسال رمزنگاری شده اطلاعات مالی، تجاری و شخصی مهم، یکی از استفاده های این روش می تواند تایید هویت افرادی باشد که دائما تماس ها و مکاتبات حساسی با آنها دارید. مثلا شما کلید عمومی تان را فقط در اختیار یک فرد یا گروه خاص قرار می دهید. حال در صورتی که آن فرد یا گروه در نگهداری و حفظ امنیت این کلید، مطمئن عمل کنند، هر پیامی که با این کلید دریافت شود، مشخصا از طرف آن فرد یا گروه است. با این کار به راحتی می توانید جلوی ایمیل های تقلبی را که با استفاده از ترفندهایی خودشان را به جای فرد یا گروه اصلی جا می زنند، بگیرید. دقت کنید اگر می خواهید کلید عمومی را هم فقط به چند نفر خاص بدهید بهتر است آن را از طریق اینترنت برای آنها نفرستید. امن ترین روش یک ملاقات حضوری است که در آن کلید عمومی تان را با یک حافظه فلش به همکارتان می دهید.
استفاده از این سیستم رمزنگاری شامل مراحل متعدد و روش های مختلفی است که مطرح کردن آنها خارج از موضوع این دوره آموزشی است. ما می خواستیم که مفاهیم اولیه رمزنگاری ایمیل را در این درس یاد بگیرید. برای دانستن نکات بیشتر در این درس استفاده از آن را روی نرم افزار مدیریت ایمیل تاندربرد شرح می دهیم تا بتوانید در صورت تمایل آن را در عمل پیاده سازی کنید. اما برای جزییات بیشتر شاید لازم باشد خودتان کمی بیشتر تحقیقات کنید.
استفاده از PGP بر روی برنامه مدیریت ایمیل:
1- تاندربرد
استفاده از تاندربرد به همراه افزونه Enigmail ویژه تاندربرد، یکی از راحت ترین راه های استفاده از سیستم رمزگذاری PGP برای جیمیل است.
نکته: اگر صفحه دانلود افزونه را در فایرفاکس باز کرده اید، حتما با راست کلیک گزینه Save link as… را برای ذخیره Enigmail انتخاب کنید. زیرا با کلیک بر روی آن ممکن است فایرفاکس به جای ذخیره افزونه بر روی هارد، سعی کند که آن را بر روی خودش نصب کند.
البته کاربران ویندوز برای استفاده از این شیوه رمزنگاری، به نرم افزار رایگان GNUPGP هم نیاز خواهند داشت. کاربران مک هم می توانند از برنامه MacPGP استفاده کنند.
حالا قدم به قدم کار را با یکدیگر جلو می بریم:
1- برنامه GPGP را نصب کنید. دقت  کنید که برنامه در پوشه Program Files نصب شود.
2- بعد از اینکه افزونه enigmail را دانلود کردید، برنامه تاندربرد را باز کرده و مسیر
‏ Tools > Options > Extentions > Install New Extention
را دنبال کنید. حال افزونه انی-جیمیل را انتخاب کرده و آن را بر روی تاندربرد نصب کنید.
3- بعد از نصب افزونه و ریستارت کردن تاندربرد، منوی OpenPGP را در لیست منوهای بالای تاندربرد خواهید دید. آن را باز کرده و بر روی Preferences کلیک کنید. پنجره ای باز شده و از شما آدرس برنامه GnuPGP را درخواست می کند. با کلیک بر روی دکمه Browse فایل gpg.exe را که در مرحله اول نصب کرده اید، به افزونه معرفی کنید.
4- اکنون نوبت به ساخت زوج کلید عمومی و خصوصی ویژه خودتان رسیده است. این کار را باید از طریق منوی OpenPGP انجام دهید. منو را باز کرده و بر روی Key Management کلیک کنید. حال از منوی Generate در بالای صفحه گزینه New Key Pair را انتخاب کنید. ایمیلی را که می خواهید کلید برای آن ساخته شود، کلیک کرده و رمزعبور قوی و مطمئنی انتخاب کنید. دکمه Generate Key را زده و صبر کنید تا کلیدهای شما ساخته شوند. این کار ممکن است دقایقی به طول بیانجامد.
نکته: پس از اتمام کار، یک گواهی ابطال (revocation certificate) هم بسازید و آن را در جای مطمئنی ذخیره کنید. اگر روزی کلید خصوصی شما جعل یا سرقت شد، برای جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده احتمالی، با استفاده از این گواهی نامه می توانید کلید عمومی تان را ابطال کنید تا دیگر قابل استفاده و استناد نباشد. البته راه راحت تر برای ابطال کلید عمومی و خصوصی استفاده از منوی OpenPGP است. اما در صورت فراموش کردن رمزعبور کلید خصوصی، می توانید از این فایل استفاده کنید.
اکنون شما همه کارهای لازم برای ارسال ایمیل رمزگذاری (ٍEncrypted) شده را انجام داده اید. اما ابتدا باید کلید عمومی شخصی که می خواهید پیام را برای وی ارسال کنید، به تاندربرد اضافه شود. به منوی OpenPGP بروید و گزینه Key Managemet را انتخاب کنید. در منوی Keyserver گزینه Search را کلیک کنید. حال شخص مورد نظر را با نام یا آدرس ایمیل اش جستجو کنید و کلید او را به Key manager اضافه کنید.
اکنون به شکل عادی ایمیل تان را در تاندربرد بنویسید. سپس با کلیک بر روی دکمه کوچکی (به شکل یک کلید خاکستری رنگ) که در پایین و راست صفحه Write ایمیل اضافه شده، پیام تان را رمزگذاری کنید.
نکته: برای ارسال ایمیل رمزگذاری شده، گیرنده هم باید از همین سیستم و شیوه کلید عمومی و خصوصی تحت استاندارد OpenPGP استفاده کند.
نکته: در صورتی که متن شما حاوی کلمات فارسی و انگلیسی با هم باشد، ممکن است  حروف فارسی به شکل صحیحی نمایش داده نشوند.
اگر کسی که رمزعبور انتخابی تاندربرد در مرحله  4 را  نداشته باشد، یا بخواهد از طریق شرکت سرویس دهنده اینترنت تان ایمیل های شما را بخواند، با متنی شبیه عکس بالا مواجه خواهد شد.
2- اپل میل
کاربران مک هم که ترجیح می دهند از برنامه مدیریت ایمیل خود مک استفاده کنند، می توانند برنامه GPGTools را نصب کرده و ایمیل های شان را رمزنگاری شده ارسال کنند. این برنامه هم همانند تاندربرد از استاندارد OpenPGP برای رمزنگاری استفاده می کند.
راهنمای استفاده از GPGTools
نکته: متنی که درون سابجکت نوشته می شود معمولا رمزگذاری نمی شود، این متن همه جا به صورت متن ساده و به راحتی قابل دستیابی و خوانده شدن است. بنابراین موارد محرمانه را در سابجکت نامه قرار ندهید.


پیام رسان

+ "یگذارید کودک بمانم"



+ @};-



+ اسلحه نیمه سنگین جهت مبارزه با اشغالگران فلسطین در نوار غزه



+ :D



+ :-o



+ B-)



+ :D



+ بدون شرح



+ تامل در جهان آفرینش@};-



+ تامل در جهان آفرینش



مشخصات مدیر وبلاگ
 
*مهران ارغوان*[784]
 

مطالب کامپیوتری دارم. از همه وبلاگ ها هم دیدبانی میکنم.در میهن بلاگ هم با همین اسم یک وبلاگ دارم


لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
امنیت ایمیل - نکات کلی, مهران ارغوان ، عکاسی؛ فیلترها ، یوزرنیم پسورد نود 32 ورژن 5و4 شنبه 19شهریورماه90 ، یوزرنیم و پسورد تریال طلایی ورژن5 آنتی ویروس نود32 (لایسنس 1ماهه ، یوزرنیم و پسوردآنتی ویروس نود32 ؛روزشنبه1390/7/23؛Username Passw ، یوزرنیم و پسوردآنتی ویروس نود32 روز شنبه 1390/7/30،nod 32،آبدیت ، یوزرنیم و پسوردآنتی ویروس نود32؛چهارشنبه 1390/7/27مهرماه؛nod32 ، یوزرنیم و پسوردتریال آنتی ویروس نود32 پنج شنبه 16 خرداد 1392 ، یوزرنیم و پسوردتریال آنتی ویروس نود32 شنبه 19 اسفند ماه 1391 ، یوزرنیم و پسوردتریال آنتی ویروس نود32 شنبه 4 آبان 1392،نود 32 جد ، یوزرنیم و پسوردتریال آنتی ویروس نود32پنج شنبه 4 اسفند ماه--23فور ، یوزرنیم و پسوردتریال آنتی ویروس نود32سه شنبه 22فروردین 9 اوریل 2 ، یوزرنیم و پسوردنود32 ورژن4و 5 پنچ شنبه 7 مهر ماه1390 1390/7/7 ، یوزرو پسورد تریال آنتی ویروس نود32چهارشنبه12دی ماه--18ژانویه2012 ، یوزرو پسورد تریال طلایی آنتی ویروس نود32 ،(لایسنس ارجینال) ؛نود ، یوزرو پسورد تریال طلایی ورژن(5) آنتی ویروس نود32 روزجمعه (18 آذر ، یک مرور سریع و ریزه کاری های پشتیبان گیری؛بکاب؛انواع بکاب ، کپی رایت و ذکر منبع در وبلاگ نویسی ، کدام باهوشترند، زنان یا مردان ؟ ، کلیات گوگل آنالیتیکز، گوگل آنالیتیکز چیست،گوگل؛طریق کار با گوگل ، قالب وبلاگ چیست ، مدیریت ایمیل ها روی دسکتاپ - تاندربرد ، مدیریت کارها با استفاده از جیمیل،جیمیل،مدیریت جیمیل،آموزش جیمیل ، مقدمه و آشنایی با نرم افزار ورد (Word) ، مهران ارغوان ، مکاتبات ایمیلی به صورت رمزنگاری شده ، نحوه کار سنسورهای تصویری ، نرم افزار Word ، کار با جدول ها،قسمت اول ، نرم افزار Word، کار با صفحات و شیوه های نمایش یک سند ، نرم‌افزار Word، زیباسازی متن- بخش دوم ، نقش و کیفیت نور در عکاسی،کنترل نورى که داخل دوربین مى شود،تعیین ، نگاهی به آناتومی یک ایمیل - بخش اول ، نگاهی به آناتومی یک ایمیل - بخش دوم ، نود 32 ، نود 32 ، نود32 ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 ، روزشنبه 1390/8/7 (7آبان)،آبدیت جد ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 ،دوشنبه1390/8/30(30آبان) ،آبدیت جدی ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 روز سه شنبه 1390/8/3 (3 آبان،nod32، ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 روزچهار شنبه (18آبان)؛نود32،آبدیت ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 روزسه شنبه 1390/8/10 (10آبان)،آبدیت ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 ورژن (5) روز چهارشنبه 1390/8/11؛نود ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 ورژن (5) روزچهار شنبه 1390/8/25 ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 ورژن (5)چهارشنبه آذرماه (30)" ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32، روز شنبه 1390/8/28،آبدیت جدید نود ، یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32؛ ورژن (5) روزپنچ شنبه (19آبان)؛آبدی ، یوزرنیم ، پسورد،آنتی ویروس نود32 ، روز سه شنبه1390/7/19مهرماه ، یوزرنیم پسورد نود 32 ورژن 5و4 پنچ شنبه 17شهریورماه90 ، یوزرنیم پسورد نود 32 ورژن 5و4 چهارشنبه 30شهریورماه90 1390/6/30 ، یوزرنیم پسورد نود 32 ورژن 5و4 سه شنبه 5مهرماه90 ، امنیت در پشتیبان گیری؛امنیت بکاب؛بکاب؛پشتیبان گیری ، امنیت در کامپیوترهای عمومی و سفر ، امنیت مرورگرهای اینترنتی ، انتخاب موضوع عکس و چگونگى بیان آن ، ایجاد یک سند Excel ، اینترنت؛ امنیت ایمیل و چت(قسمت اول) ، اینترنت؛ انتخاب رمز عبور مناسب و سوالات امنیتی ، بازیابی رمز عبور جیمیل،آموزش بازیابی رمزعبورجی میل،ایمیل،جیمیل ، بهینه سازی وبلاگ برای موتورهای جستجو ، پشتیبان گیری از زندگی آنلاین، شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن های ، پشتیبان گیری در سیستم عامل مک او اس اکس،بکاب،بکاب سیستم عامل ، پشتیبان گیری در سیستم عامل ویندوز،بکاب ویندوز،بکاب گرفتن از سیست ، پشتیبان گیری کلود (بک آپ آنلاین)،بکاپ؛بکاب کلود ، پشتیبان گیری؛ سایت ها و وبلاگ های اختصاصی؛بکاب از وبلاگهاوسایت ه ، تجزیه و تحلیل وب ، چرا گوگل آنالیتیکز؛گوگل آنالیتیکز،گوگل ، تصویر، صوت و ویدیو در وبلاگ ، تهیه نسخه پشتیبان ،ایمیل ها ، جیمیل،آموزش جی میل، ، جدید ترین یوزرنیم و پسورد نود 32؛ یوزر و پسورد 15 شهریور1390 ، جستجوی پیشرفته در جیمیل، مهران ارعوان ، چرخی در آزمایشگاه جیمیل،نکات بسیار کاربردی جی میل،جیمیل،ایمیل ، چگونگی بازیابی فایل های پاک شده در رایانه،ریکاوری اطلاعات رایانه ، چگونه آرشیو و اطلاعات تماس دیگر ایمیل ها را به جیمیل منتقل کنیم؟ ، دوربین عکاسی ،لنز- بخش اول ، دوربین عکاسی ،نورسنجی- بخش اول ، دوربین های دیجیتال-اجزای دوربین دیجیتال 1- سنسورها ، دوره آموزشی آشنایی با اچ‌تی‌ام‌ال و فناوری‌های اینترنت برای روزن ، راهنمای مبارزه با اسپم در جی میل ، رایانه ، نرم افزارهای ضد جاسوس افزار و تبلیغ افزار ، رایانه ؛ دیوار آتش و لزوم استفاده از آن ، رایانه، نگهداری و پاک کردن اطلاعات با امنیت بالا ، زبانه Home ، زبانه Insert ، زبانه Page Layout ، سنسورهای دیجیتال ، سه نکته طلایی گوگل آنالیتیکز؛گوگل آنالیتیکز؛ گوگل،وبلاگ ، عکسی، کمپوزیسیون یا همچینى اجزاى عکس،عکس،موضوع عکاسان ، عکاسی ،اصول و تعاریف کلى ، عکاسی ،صفحه حساس- بخش دوم ، عکاسی ،عمق در عکس ، عکاسی، آشنائى با عکاسى دیجیتال ، عکاسی، لنز- بخش سوم ، عکاسی، نورسنجی- بخش دوم ، عکاسی، واضح سازی (Focus) ، عکاسی،امکانات و تنظیم دوربین دیجیتال ، عکاسی،انتخاب دوربین دیجیتال ، عکاسی،وضوح در عکس،فکوس ، عکاسی؛ فلش (Flash) ، ' عکاسی، لنز- بخش دوم 'انواع لنزهای دوربین عکاسی ، "‏HTML برای همه- بخش اول- اصول ساخت یک صفحه ساده وب؛اچ تی ام ال" ، "اصول مقدماتی عکاسی،چطور عکس خوب و جذاب بگیریم؟" ، "اصول مقدماتی عکاسی،چطور عکس خوب و جذاب بگیریم؟,صفحه حساس- بخش ا ، "اینترنت؛ امنیت ایمیل و چت ( قسمت دوم) " ، "پشتیبان گیری از تلفن همراه،بکاب از موبایل،بکاب،موبایل،تلفن همرا ، "پشتیبان گیری از زندگی آنلاین- بخش اول: وبلاگ ها"؛پشتیبانی گیری ، "رایانه واصول اولیه پشتیبان گیری از اطلاعات آن",بکاب از رایانه؛ب ، "روش های پشتیبان گیری از اطلاعات رایانه"،بکاب ار اطلاعات رایانه ، "گوگل آنالیتیکز، بازدیدها (Visitors)- بخش اول"آشنایی با گوگل آنا ، "گوگل آنالیتیکز،بخش Intelligence "،خدمات گوگل؛ ، "گوگل آنالیتیکز،محتوا (Content)"؛گوگل،آموزش گوگل آنالیتیکز،محتوا ، "گوگل آنالیتیکز؛بازدیدها (Visitors)- بخش دوم"؛گوگل آنالیتیکز؛گوگ ، "گوگل آنالیتیکز؛بازدیدها (Visitors)، بخش سوم،گوگل ، "گوگل آنالیتیکز؛منابع ترافیک (Traffic Sources)"،گوگل آنالیتیکز؛ح ، "مرورگر چیست و چه کار می کند؟،انواع مرورگر" ، "نرم افرار Word،زیباسازی متن- بخش اول" ، "یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 چهارشنبه 5 بهمن ماه--25 ژانویه ، "یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 روز شنبه (21آبان) "؛آبدیت نود 32،ن ، "یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 شنبه 24دی ماه--14 ژانویه " ، "یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 ورژن (5)شنبه1390/9/26 آذرماه (26) ، "یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32 یکشنبه 1390/11/16بهمن ماه--05 فوری ، "یوزر و پسوردآنتی ویروس نود32روز یکشنبه (22آبان)"،آبدیت نود32، ، "یوزرنیم و پسورد ،تریال طلایی ، آنتی ویروس نود32 ،(لایسنس ارجینا ، "یوزرو پسورد ارجینال آنتی ویروس نود32 چهارشنبه14دی ماه" ، "یوزرو پسورد ارجینال آنتی ویروس نود32یکشنبه2 بهمن ماه--22ژانویه" ، "یوزرو پسورد ارجینال آنتی ویروس نود32یکشنبه9بهمن ماه--29ژانویه" ، "یوزرو پسورد تریال طلایی آنتی ویروس نود32 ؛(لایسنس ارجینال) ؛nod ، "یوزرو پسورد تریال طلایی آنتی ویروس نود32 روز پنچشنبه 8دی ماه)" ، "یوزرو پسورد تریال طلایی آنتی ویروس نود32 روز شنبه(03دی ماه)" ، \‏HTML برای همه - بخش دوم- شناخت تگ های ضروری ،اچ تی ام ال ، \عکاسی ؛نورسنجی- بخش سوم\عکاسی،نور و نورسنجی ، \نرم افزار Word ، کار با جدول ها، قسمت دوم\ ، \یوزرنیم و پسوردتریال آنتی ویروس نود32 دوشنبه1 اسفند --19 فوریه' ، \یوزرنیم و پسوردتریال آنتی ویروس نود32 دوشنبه1 اسفند --19 فوریه" ، \یوزرنیم و پسوردتریال آنتی ویروس نود32 شنبه 29 فروردین 17 آوریل2 ، آپدیت و یوزرنیم و پسوردآنتی ویروس نود32، \UsernameوPassword nod3 ، آشنایی با مهمترین تهدیدهای امنیتی در رایانه ، 'آموزش بستن سی دی رام کامپیوتر (سخت افزار) ' ، آموزش بستن و جا انداختن CPU کامپیوتر (سخت افزار) ، آموزش مایکروسافت آفیس-اکسل ، آموزش وبلاگ نویسی بطور خیلی ساده تا حرفه ای( درس دوم) ، آنتی ویروس ها و انتخاب آنها در رایانه، نود 32، انواع آنتی ویروس ، ابزارهای جانبی وبلاگ نویسی ، ابعاد سنسورها ، اجزای دوربین دیجیتال 2- کارکرد و نظافت سنسورها ، اچ تی ام ال ،آناتومی یک صفحه وب ، اچ تی ام ال ،نگاهی دقیق تر به نوار آدرس مرورگرها ، اچ تی ام ال چیست؟ داستان HTML ,داستان اچ تی ام ال, ، اچ تی ام ال, آشنایی با نرم افزارهای اینترنتی و برنامه های مدیریت ، اچ تی ام ال, جایگزین کننده های متن و برنامه های مدیریت کلیپ بورد ، اچ تی ام ال، کار با ادیتورهای متنی- WYSIWYG,نکات ضروری در آماده ، اچ تی ام ال؛ اف تی پی چیست و به چه کاری می آید؟ ، اچ تی ام ال؛ سی اس اس از کجا آمد و به چه دردی می خورد؟ ، اچ تی ام ال؛آشنایی با جاوا اسکریپت و آژاکس ، استفاده از جیمیل به صورت آفلاین ، اصول مدیریت ایمیل - بخش دوم؛ایمیل؛جیمیل؛مدیریت جیمیل ، اصول مدیریت ایمیل؛آموزش ایمیل؛آموزش جی میل،مدیریت ایمیل؛جیمیل ، افزایش سرعت اینترنت ، امضای جیمیل , چگونگی ساخت امضای جیمیل ،
لوگوی دوستان
 
دوستان
 
عاشق آسمونی ###@جزین@### عکس و مطلب جالب و خنده دار سرچشمه ادب و عرفان : وب ویژه تفسیر ادبی عرفانی قرآن مجید بچه مرشد! کلبه درویشی هم نفس نغمه ی عاشقی ****شهرستان بجنورد**** مـ یـ ـرابـ عـ ـطـ ـش تنهایی......!!!!!! تعمیرات تخصصی انواع پرینتر لیزری اچ پی HP رنگی و تک رنگ و اسکنر پروانگی ققنوس... منادی معرفت هر چی بخوای بادصبا وب سایت روستای چشام (Chesham.ir) رازهای موفقیت زندگی سیاسی عشق مهنس فخری ترانه ی زندگیم (Loyal) یادداشت های من بانوی اسمانی عطش (وبلاگ تخصصی ماه محرم و صفر) بزرگترین سایت خنده بازار مردود گروه اینترنتی جرقه داتکو شاه تور دانلود سوالات کارشناسی ارشد *(: دنـیــــای مـــــــن :) * اهلبیت (ع)،کشتی نجات ما... سید خراسانی همسایه خورشید ستاره خاموش باشگاه پرواز  از همه جا از همه رنگ مهندسی متالورژِی ستاره بر و بچه های ارزشی بهار صداقت** حفاظ مسعود رضانژاد فهادانـ بیاببین چیه ؟ میلاد کی مرام تَرَنّم عفاف عکس و عکس دیدبان گیم دیدبان اینترنتی عشقی عکس میخوای کلیک کن *مظلومیت اهل البیت(علیهم السلام)* دختروپسری ازنسل امروز جیگر نامه عشق ..::منتظر بیداری::.. جیگر طلا پرستو..... جوک و خنده یه دختر تنها قلب خـــــــــــــــــــــــــــاکی دهکده ی اطلاعات توهمات یه دیوونه کشکول طراحی و ساخت بنر Romance رویای زیبا ... (سرزمین دوستی)Kingdom Of Friendship ریحانه لپ لپ سایه سحر سکوت فقط خدا زندگی زیباست پس بخند ما لایق بهترینیم داستان های زیبا +مطالب عاشقانه سرزمین دانلود ام تی دانلود- دانلود رایگان تقویت حافظه و تمرکز حواس فقط خواننده ها وبازیگران ایرانی نقشه راه عرشیان سکـوتـــ شبـانـه"

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ